Toegankelijkheidsmenu

Vouwgordijnen

Best Basics Vouwgordijnen

Voor vouwgordijnen verwijzen we je door naar het collectieoverzicht van Your Edition en het nieuwe Best Basic programma van Your Edition.

YOUR EDITION VOUWGORDIJNEN - de beste standaard in de markt

Wat we voor de ramen hangen, bepaalt de lichtinval en dus de sfeer in huis. Met een scala aan keuze en nieuwe technologieën, is er voor elke ruimte in huis een geschikte oplossing. Er is steeds meer vraag naar vouwgordijnen. Met de verkoop van Your Edition vouwgordijnen kiest u voor betrouwbare en perfecte kwaliteit.

  • Uw vouwgordijn perfect gemaakt / zorgeloos goed – De vouwgordijnen van Your Edition worden met zorg op maat gemaakt. Succesvolle kwaliteiten, stoffen die zich stuk voor stuk bewezen hebben op het gebied van vouwgordijnen. Voeren van vouwgordijnen is tevens mogelijk, deze beschermt de gordijnstof niet alleen tegen verkleuring, maar zorgt ook voor demping van geluid en heeft een isolerende werking. Een mooi geconfectioneerd vouwgordijn geeft jarenlang plezier.
  • Your Edition staat voor transparantie – De vele transparantie niveaus van de Your Edition collectie vouwgordijnen zorgen altijd voor een optimale lichtbeheersing, elk gewenst doorkijk-niveau is bereikbaar. U kunt daarmee de beste lichtinval en sfeer voor uw klant bieden.
  • Veilige en eenvoudige bediening - Opgroeiende kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat gewone zaken, zoals uw vouwgordijnen, opeens een potentieel gevaar kunnen vormen. Wij beschouwen kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Wij voldoen altijd aan de vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (aan de binnenzijde geplaatste raambekleding - prestatie-eisen inclusief veiligheid) en leveren deze standaard mee met elk Your Edition vouwgordijn.
  • Your Edition – betrouwbaar én stijlvol - Your Edition biedt voor elk huis de beste oplossing in vouwgordijnen. Met vouwgordijnen zijn vele sferen te creëren en door de grote verscheidenheid in kleur en dessin passen ze in ieder type interieur; van klassiek tot modern, toepasbaar tot een breedte van circa 400 cm! Talloze uitvoeringen Your Edition vouwgordijnen zijn leverbaar: met baleinen aan de voor- of achterzijde, totaalsegment/erkermodel, met volant, wel of niet gevoerd, of een top down model.

Klik hier voor: SmartCord vouwgordijnbediening

Your Edition! 
Postbus 298
NL-5700 AG Helmond
The Netherlands

t + 31 (0)492 386470

info@youredition.nl