Toegankelijkheidsmenu

WAT?! Dit is wat gordijnen doen met je gewicht

Slapen in het donker helpt om gezond af te vallen. Uitgebreid onderzoek (onder >100.000 vrouwen) toont aan dat slechte verduisterende slaapkamers leidt tot een toename van ongezonde vetten.

Wist je dat?
Vier op de tien Nederlanders hebben een overgewicht. Oorzaak? Eetverslaving, suikers of geen beweging. Maar wat dacht je van het dagelijks gebruik maken van kunstmatig licht?

Whut?!
Dit heeft te maken met bruin vet. Huh, bruin.. bruinvet? Juist, bruinvet is een soort noodrantsoen dat snel kan worden omgezet in warmte rondom je hart en grote bloedvaten als je lichaam koud dreigt te worden. Je kunt het zien als je interne warmte kacheltje. Blootstellen aan licht zorgt ervoor dat het bruinvetkacheltje op een laagpitje stookt. Kortom, lage vetverbranding.

Hoe dan wel?
Activeer je bruine vet: maak van je slaapkamer een lekker donker holletje door verduisterende gordijnen met black-out voering voor je ramen te hangen. Dit zorgt ervoor dat je in het pikkedonker je favoriete droom uitkiest. Wordt je ’s nachts toch wakker omdat je blaas weer eens roept? Probeer dan zonder licht je wc te vinden. Lukt het echt niet zonder licht? Gebruik dan een zaklamp. Ook zal je hierdoor sneller weer terug in je heerlijke slaaproesje vallen.

5 redenen om voor verduisterende gordijnstoffen te kiezen

  1. Kamer afschermen tegen de zon
  2. Kleed je slaapkamer oogverblindend mooi aan
  3. Verlost van vervelende nieuwsgierige-inkijk-aagjes
  4. Volop keuze uit sublieme kamerhoge gordijnstoffen
  5. Verduisterende gordijnen maken je slank

In een notendop: Bruin vet zorgt ervoor dat calorieën verbranden, dus tevens helpt het je bij afvallen. HALLELUJAH! Daar worden wij gelukkig van.

Your Edition! 
Postbus 298
NL-5700 AG Helmond
The Netherlands

t + 31 (0)492 386470

info@youredition.nl