Toegankelijkheidsmenu

Klant reacties

Your Edition! valt bij een breed publiek in de smaak. De handige en bewuste consument die graag zelf aan de slag gaat, kan helemaal uit de voeten met de toegankelijke collectie Your Edition!

“Geweldig, die gezellige sfeerplaten op de stalen, erg handig ook, om ideeën op te doen voor de kamer van mijn zoon. De kleuren blijken goed te matchen met verfstalen! We waren snel klaar, hadden in een handomdraai – helemaal zelf - de kamer ingericht!” Ingrid (40), koos voor Diederik (12) de Paris 01 in combinatie met de donker blauwe Atlantis 02 en creëerden een stoere maritiemlook!

“Frisse collectie hoor, die Your Edition! collectie. We zijn net klaar met de verbouwing en voor onze nieuwe keuken en serre met tuindeuren hebben we prachtige vouwgordijnen en overgordijnen laten maken. Qua dessin totaal anders, maar toch bij elkaar passend. Gaaf! De keuze viel op het doek met dat frisse groene streepjes spel, kwaliteit Pelle. Voor de tuindeuren kozen we bijpassend grote, sprekende bloemen:  Bjork. En met behulp van de verfstalen zijn we tot een mooie kleur voor de muren gekomen. Het is allemaal op elkaar afgestemd en we zijn er erg blij mee.”  Manuela (32) koos voor kwaliteit Pelle 03 als vouwgordijn in combinatie met overgordijn Bjork 03.

Helemaal verliefd ben ik op dat roze hartjes gordijn. Dat is dadelijk perfect voor onze babykamer. Met in stijl roze en witte muren. We weten al dat het een meisje gaat worden en worden helemaal blij bij het zien van deze stof.” Evelien & Erik (28 en 34) kiezen unaniem de Roses voor de babymeisjeskamer.

Zomaar wat reacties uit de wandelgangen. Het team van Your Edition! is blij met zoveel enthousiaste meningen. Een zeer gemêleerd publiek kiest voor Your Edition! De bewuste consument weet prima wat hij of zij wil en doet niets liever dan zelf aan de slag gaan! Dat kan heel gemakkelijk want de stalen in de Your Edition! collectie helpen je een handje. Op de bijbehorende inspirerende foto's zie je meteen welke kwaliteiten goed bijelkaar passen. De ontwerpers van Your Edition! hebben bovendien samen gezeten met de ontwerpers van Histor en Flexa en zijn zodoende tot actuele combinatiemogelijkheden gekomen. Heb je zelf een leuke reactie, tip of opmerking, laat het ons weten via info@youredition.nl

Your Edition! 
Postbus 298
NL-5700 AG Helmond
The Netherlands

t + 31 (0)492 386470

info@youredition.nl