Wereldse gordijnen

Reizen als nomaden.

Deze herfst en winter reizen wij als Nomaden. Uit diverse landen hebben wij inspiratie op gedaan voor onze fonkelnieuwe gordijnen!

Bekijk vondsten

Gordijnen die je moet voelen.

Reizen is meer dan alleen andere landen en culturen ontdekken. Het is een complete beleving! Zo ook de zoektocht naar een geschikt gordijn voor jouw interieur. Ga op ontdekkingstocht en laat je zintuigen prikkelen door onze gratis gordijnsamples te bestellen voor jou thuis!

Gratis sample Meer info

Eigenzinnig tot op de vezel.

De ontwikkeling van doek en dessin vindt plaats in eigen huis. Een jong en enthousiast team werkt dagelijks aan het merk. We halen inspiratie uit het leven, uit woonbladen, internationale beurzen, reizen maar ook uit kleine dagelijkse dingen. Omdat de lijnen kort zijn en we dicht op de bal zitten, spelen we handig en flexibel in op de laatste trends! Dat is our way of living.... of creating.... Dat zie je. Dat merk je. Dat voel je.

Lees onze brandstory

Down to earth kleuren.

Kies je voor kleur maar vind je het lastig om het juiste palet te bepalen? Kijk dan eens goed om je heen. Want goede kleurcombinaties - die één op één te gebruiken zijn in je interieur - vind je in alledaagse dingen. Wij worden bijvoorbeeld erg blij van de natuur. De natuur blijft inspireren. Of het nu gaat om kleur, vorm, materiaal of fijne kleurcombinaties.

Ontdek collectie

Altijd een winkel bij jou in de buurt.

Op zoek naar gordijnen? Je hoeft voor onze winkels niet ver te reizen. Kom langs bij een van onze winkels en ga samen met onze gordijnexperts op ontdekkingstocht naar jouw perfecte gordijnen!

Vind winkel

Let's get together