Italiaanse limoncello tiramisu met #verse aardbeien.

#Ingredienten

* 2 eieren gesplitst

* 50 gram suiker

* 250 gr mascarpone

* 1 citroen citroenrasp

* pak lange vingers

* 1 bakje verse aardbeien

* 1 zakje geraspte kokos

01

#MIX IT

Mix de eiwitten met de helft van de kristalsuiker tot een gladde massa. Voeg de rest van de andere helft van de suiker aan de eierdooiers toe en mix dit tot een lichtgeel mengsel.

02

#Klop Klop

Doe de mascorpone bij de eidooiers in een beslagkom en klop het geheel tot een klontvrij beslag. Klop de stijfgeklopte eiwitten luchtig door het mascarponebeslag en voeg citroensap toe.

03

Gebruik lange vingers

Drenk de lange vingers in de limoncello en verdeel deze over de bodem van een schaal. Schep de helft van de citroenroom over de lange vingers en verdeel hier een laagje langer vingers overheen. Schep de rest van de citroenroom bovenop en strijk de bovenkant tot een glad geheel.

Haal de aardbei op je toetje ook in huis

Ho.. stop met scrollen! Niet alleen je toetje verdient aandacht, maar ook je stekje. Onze collecties bevatten allerlei vrolijke kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van rode gordijnen?

Gratis sample Meer info
04

Laat de koelkast het werk doen

Laat de Italiaanse limoncellotiramisu minstens drie uur in de koelkast opstijven.

05

Buon appetito!

Snijd de aardbeien in partjes en verdeel deze zodra de tiramisu in opgesteven over de bovenkant van de citroenroom. Strooi de geraspte kokos over het gerecht en zet 'm meteen op tafel!